Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 110 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco - 80 g di farina di segale
Panini
- 1730 g di acqua (di cui 230 g fredda)
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
10
g di malto in polvere
of 10 g di miele - 75 g di farina di segale + q.b.
- 350 g di farina tipo 2
- 2 - 3 cucchiaini di semi di cumino
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 939 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ai semi di girasole
22hod.
Baguette francese (TM6)
5sa
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Panini con muesli
19sa 30 dk
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane morbido di farro
19 Std.
Pane paesano
3h
Pane semplice
4h
Impasto per pizza di segale
2h 10min