Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 110 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco - 80 g di farina di segale
Panini
- 1730 g di acqua (di cui 230 g fredda)
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
10
g di malto in polvere
of 10 g di miele - 75 g di farina di segale + q.b.
- 350 g di farina tipo 2
- 2 - 3 cucchiaini di semi di cumino
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 939 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane rustico svizzero
28h
Pane vodese con croce
13h 30 min
Panini della Val Venosta
15hod. 30min
Panini di patate
20h
Pane cosacco
16 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30 min
Pane al latticello
18h
Pane di segale
20h 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min