Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter
- 40 g di chicchi di segale
- 20 g di pangrattato
- 110 g di acqua
Lievitino
- 150 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco - 110 g di farina di segale
Patate
- 500 g di acqua
- 180 g di patata a pasta farinosa, con la buccia
Pane
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W320) + q.b.
- 8 g di sale
- 70 g di gherigli di noci
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 9282 kJ / 2283 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 362 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 32.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane semplice
4 Std.
Pane contadino
19 Std.
Pa Gialt (Pane giallo)
3 Std. 30 Min
Panini di patate
20h
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Lievito madre disidratato
24h 10 min.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Impasto base per pane
1h
Pane in padella
18 Std.
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Panzerottini TM6
4 Std.