Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
- 250 g di panna fresca liquida
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo
- 60 g di pasta di pistacchio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5533 kJ / 1322 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 120.2 g
- Verzadigd vet
- 56.6 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 110.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al tiramisù
4h
Cheesecake alla crema pasticcera e fragole
4h 25min
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2h
Bavarese al frutto della passione
3h
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3h 30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Mousse al caramello salato
5h 30min
Nidi di meringa
3h 20min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min