![Cremoso al pistacchio Cremoso al pistacchio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f4bdb4f038aefc34b1518507a925ed2a/Derivates/7442dbc9a555e8837c8f43ef9f1e7e717695b886.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
- 250 g di panna fresca liquida
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo
- 60 g di pasta di pistacchio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5533 kJ / 1322 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 120.2 g
- Verzadigd vet
- 56.6 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 110.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Cioccolata calda alla crema di whiskey
15 min
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2 Std.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Pavlova ai frutti di bosco
5 Std. 30 Min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min
Semisfere al cioccolato con cuore di fragola
3h
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2h 30min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min