Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
- 250 g di panna fresca liquida
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo
- 60 g di pasta di pistacchio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5533 kJ / 1322 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 120.2 g
- Verzadigd vet
- 56.6 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 110.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata ai pistacchi
4h
Éclair ciocco-caffé
12 Std.
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3h 30min
Daquoise ai pistacchi
1 Std.
Cake pops miao
2 Std.
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min
Zuppa di funghi e paprika
30 Min
Budino alle pere con salsa al caramello
3h 30min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Pasta di pistacchi (100%)
20 Min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3 Std.