Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Caramello al burro salato
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 2 cucchiaini rasi di fior di sale (Maldon)
- 200 g di zucchero
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
Composta di mele
- 400 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 1 uovo, sbattuto
- 1 fagiolo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1986 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 33.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittelle di banana
30 Min
Zucca Acorn gratinata
2 Std.
Crema catalana al cioccolato
50 Min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13h 30min
Menù: Vellutata di pomodoro; Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi (Bimby Friend)
1 Std. 40 Min
Granita al té verde
10 Std. 20 Min
Zuccotto all'ananas
7 Std. 25 Min
Zabaione allo spumante
15min
Tortini al caramello
1 Std.
Tiramisù da bere
10min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55 Min