Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base gelato alla cannella
- 30 g di destrosio
- 10 g di latte in polvere, magro
- 3 g di cannella in polvere + q.b.
- 150 g di zucchero
- 2 g di farina di semi di carrube
- 1 g di gomma di guar (vedere consigli)
- 1 tuorlo (20 g circa)
- 500 g di latte intero
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
Gelèe al vino rosso
- 180 g di vino rosso fruttato
- 70 g di zucchero
- 7 g di pectina in polvere (vedere consigli)
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco, filtrato
Terminare la preprazione
- cialde a bastoncino, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351 kJ / 322.8 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 55.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Sorbetto al limone
8 godz. 30 min
Praline con liquore alla mandorla
1 Std.
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2 Std. 10 Min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Granita alle pesche
6 Std. 20 Min
Sorbetto veloce di frutta fresca (TM6)
10 Min
Chiacchiere salate
55min
Le fraisier
7h 30min
Monte Rosa analcolico
10 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Gelato al caramello salato (TM6)
14 godz.