Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter
- 125 g di latte intero
- 25 g di farina di farro
Ghirlanda
- 245 g di latte intero, freddo
- 500 g di farina di farro + q.b.
- 5 g di sale
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
70
g di zucchero grezzo di canna
of 70 g di zucchero - 50 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 uovo, sbattuto
- mandorle a lamelle, a piacere
- granella di zucchero, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 12247 kJ / 2927 kcal
- Eiwitten
- 90 g
- Koolhydraten
- 450 g
- Vetten
- 78 g
- Vezels
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane per la colazione con frutta secca
3 Std.
Aceto di sidro di mele e ribes
4 godz. 20 min
Trecce dolci
4 Std.
Panini dolci alle noci
15h 30min
Treccine al kefir
7h 30 min
Pane ai semi di girasole
22h
Crostata di scorze di agrumi
2h
Pane morbido di farro
19h
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6u.
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4 Std.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2h