Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero di canna
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di fecola di patate
- 120 g di burro freddo, a tocchetti
- 1 tuorlo
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
Mele
- 150 g di acqua
- 150 g di vino bianco
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaio di cannella in polvere
- 4 mele
Crema mousseline
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero (vedere consigli)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 125 g di burro a tocchetti, a temperatura ambiente
Terminare la preparazione
- 125 g di burro a tocchetti a temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2171.8 kJ / 519.1 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 59.2 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 99.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostatine primaverili
2h
Joulutorttu (Biscotti natalizi finlandesi)
1h
Panna cotta alle pesche
3 godz. 15 min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd (TM6)
3 godz. 40 min
Biscotti sacher
2h
Nidi pasquali meringa, frutta e cioccolato
30 min
Biscottini glassati speziati (Pfeffernüsse)
Geen beoordelingen
Miscela 7 spezie
10 Min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Tiramisù alla crema gianduia
4 Std. 30 Min