Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino di segale
- 65 g di acqua
- 50 g di farina di segale
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco
Lievitino di farina di grano
- 200 g di acqua
-
30
g di lievito madre di grano
of 2 g di lievito di birra fresco - 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 3 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
- 100 g di farina di segale
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 9579 kJ / 2551 kcal
- Eiwitten
- 69 g
- Koolhydraten
- 474 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 31.8 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane semplice
4h
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Pane contadino
19 Std.
Impasto base per pane
1h
Pane tartaruga
20 Std.
Pane di segale
20h 30min
Lievito madre con farina di segale
96u. 20min
Pane al latticello
18 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane rustico ripieno
29 godz.
Pane veneziano
18u. 30min