![Pane semintegrale a lievitazione naturale Pane semintegrale a lievitazione naturale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/231C5654-178D-485C-9A56-089070883A5A/Derivates/6f016bac-98a9-4ed2-afb6-a0a1ec19ab82.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Li.co.li.
- 80 g di farina di forza W330
- 80 g di acqua minerale naturale
- 10 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Impasto del pane
- 260 g di acqua minerale naturale
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di farina integrale
- 5 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 956.5 kJ / 228.6 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 242.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pinsa romana
5h
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5h 40min
Formaggio alle noci
20 Std. 30 Min
Pane contadino ai cereali
7h
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Ciambella di segale
2h 45min
Focaccia di semola
6h 40min
Pane senza lievito
19h
Mezzaluna di pane al farro
3ч.
Pizza romana bianca
6h 30min
Pane bianco
3ч.