Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di strutto morbido a pezzetti
- 170 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 170 g di uvetta sultanina
- 170 g di pinoli sgusciati
- 170 g di cedro candito a tocchetti
- 2 cucchiai di semi di anice
- burro q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1892 kJ / 451.9 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 64.1 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 3.4 mg
Alternatieve recepten
Torta al testo
1h
Tozzetti
1sa 30 dk
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Maritozzo romano
11u.
Ciambellone alla frutta secca
55min
Pizza di pasqua dolce
3sa
Fiadoni
1h
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Ciaramicola
1h
Ciambelline al vino rosso
1h
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Fettuccine all'abruzzese
1h