Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 uova, albumi e tuorli separati
- 150 g di zucchero
- 140 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 100 g di farina di quinoa
- 60 g di olio di semi di girasole
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 400 g di panna vegetale
- 100 g di confettura di ciliegia
- 30 g di acqua tiepida
- 15 - 20 ciliegie sciroppate denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1535.5 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 43.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin al cacao (senza glutine)
50 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Cheesecake (senza glutine)
4h 50 min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Pasta choux e crema pasticcera (senza glutine)
3 Std. 5 Min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Il tiramisù (senza glutine) di Damiano Carrara
5 Std.
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pasta choux (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Besciamella (senza glutine)
15min