Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramello salato
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
Crema al mascarpone
- 4 uova (da 60 g)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 100 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 100 g di biscotti savoiardi
-
40
g di liquore al cocco
of 40 g di liquore all'amaretto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2075 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 30.1 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ganache al cioccolato
12h 20min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15min
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4h
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12 Std.
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2hod. 20min
Cheesecake della Vigilia (TM6)
4 Std. 30 Min
Mousse al caramello salato
5h 30min
Gelato al caramello salato (TM6)
14h