Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 60 g di zucchero
-
½
stecca di vaniglia, i semini
of ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di amido di mais (maizena)
Impasto
- 200 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di burro a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- confettura di albicocche q.b.
- Voeding
- per 10 pezzi
- Calorieën
- 15690 kJ / 3750 kcal
- Eiwitten
- 97.1 g
- Koolhydraten
- 564.9 g
- Vetten
- 124.9 g
- Verzadigd vet
- 69.3 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 358 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornetti brioche
6h 30min
Ciabattine
3h 30min
Girelle al Rum e arancia
7h 30min
Piadina romagnola
15 Min
Pandolce variegato alla confettura
9 godz.
Focaccia allo yogurt
3h
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min
Corona di brioche alla crema di whisky
5 Std.
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Focaccia caprese
3h 30min
Polka (pane francese)
5 Std.
Crescentine modenesi
11h