Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1610 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 600 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3167 kJ / 757 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 154.2 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Pane tartaruga
20 godz.
Panini rosette
23h 20min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Baguette
4 Std.
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Panino ai semi di papavero (per 1 persona)
3 Std.
Achcharu (verdure sottaceto)
40 dk
Pagnotta al rosmarino
3sa 30 dk
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Treccia di pane alle olive
5h 30min