Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di mandorle tostate non salate
- 80 g di zucchero semolato
- 250 g di panna (30-40% di grassi)
- 250 g di latte intero
- 1 fialetta di aroma di mandorla
- 10 g di fruttosio
- 3 g di agar agar
Gelatina all’arancia
- 250 g di succo d'arancia filtrato
- 10 g di zucchero semolato
- 2 g di agar agar
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 9707.8 kJ / 2320.2 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 185.5 g
- Vetten
- 165.9 g
- Verzadigd vet
- 76.3 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 633.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto base per pane
1h
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Pane croccante di grano saraceno e semi
1u. 30min
Zuppa di lenticchie e pomodori con patate ripiene di funghi
1h
Òss de mòrd (Ossa da mordere)
1u. 30min
Pane al pomodoro
16h
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3 Std.
Preparato per biscotti di avena, pistacchi e mirtilli rossi
1h
Bloody Mary analcolico
10min
Torta pere e zenzero (TM6)
40min
Panini morbidi dolci
1u. 30min
Impasto per pane veloce
45min