Gelato al parrozzo
TM6 TM5 TM31

Gelato al parrozzo

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di mandorle tostate non salate
  • 80 g di zucchero
  • 250 g di panna (30-40% di grassi)
  • 250 g di latte intero
  • 1 fialetta di aroma di mandorla
  • 10 g di fruttosio
  • 3 g di agar agar

Gelatina all’arancia

  • 250 g di succo d'arancia filtrato
  • 10 g di zucchero
  • 2 g di agar agar
  • ½ limone, il succo spremuto fresco

Terminare la preparazione

  • 50 g di cioccolato fondente

Voeding
per 500 g
Calorieën
9707.8 kJ / 2320.2 kcal
Eiwitten
36.3 g
Koolhydraten
185.5 g
Vetten
165.9 g
Verzadigd vet
76.3 g
Vezels
15.5 g
Natrium
633.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten