![Gelato al parrozzo Gelato al parrozzo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/094d2ec81583cd0587e0e331c1c3b71e/Derivates/a443d9e4b75c0ee6908cddea085022746171bfd8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di mandorle tostate non salate
- 80 g di zucchero
- 250 g di panna (30-40% di grassi)
- 250 g di latte intero
- 1 fialetta di aroma di mandorla
- 10 g di fruttosio
- 3 g di agar agar
Gelatina all’arancia
- 250 g di succo d'arancia filtrato
- 10 g di zucchero
- 2 g di agar agar
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 9707.8 kJ / 2320.2 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 185.5 g
- Vetten
- 165.9 g
- Verzadigd vet
- 76.3 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 633.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Limonata alle fragole
1h 15min
Baguette con ciccioli
5 godz.
Toast al burro matcha
Geen beoordelingen
Soufflé cioccolato e arancia
45 分钟
Grissini
Geen beoordelingen
Lava cake al cioccolato con gelato al caffè
Geen beoordelingen
Rotoli croccanti
9 godz. 30 min
Glassa al burro
10min
Corona pasquale al sesamo
1sa 45 dk
Barrette di frozen yogurt e fragole
6 Std. 10 Min
Linguine allo scoglio
40 分钟
Treccine allo yogurt
6 godz. 30 min