Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 175 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
Pane
- 1675 g di acqua (di cui 175 g fredda)
- 120 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1199 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pandoro TM6
15h 15min
Pinsa romana
5sa
Ciabattine
3h 30min
Grissini torinesi
1h 35min
Filoncini di semola
4h
Baguette francese (TM6)
5sa
Focaccia ad alta idratazione TM6
5sa
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2h 15 min
Focaccine morbide
3h 30min
Filone di sola semola
2h 50min