Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Formaggio fresco alle noci
- 1500 g di latte intero fresco
- 200 g di panna acida, 18% di grassi
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di gherigli di noci
- acqua, bollente, q.b.
Pane al siero di latte
- 320 g di farina di forza (con circa il 13% proteine)
- 100 g di farina integrale
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di sale
- miele, per servire (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1437.2 kJ / 343.5 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 366.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10 min
Burro
40min
Quark
15 Std. 20 Min
Bevanda di riso integrale
36h 15min
Yogurt al latte di cocco
15h
Mostarda di mele
1h
Yogurt
12h
Carote fermentate
84h 30min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 godz. 15 min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10 Std. 30 Min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 godz. 10 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min