Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Formaggio fresco alle noci
- 1500 g di latte intero fresco
- 200 g di panna acida, 18% di grassi
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di gherigli di noci
- acqua, bollente, q.b.
Pane al siero di latte
- 320 g di farina di forza (con circa il 13% proteine)
- 100 g di farina integrale
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di sale
- miele, per servire (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1437.2 kJ / 343.5 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 366.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2h 30 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt
12h
Yogurt al latte di cocco
15 Std.
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Pane di segale
20u. 30min
Pane al latticello
18 Std.
Mostarda di mele
1h
Yogurt liquido al caffé
10h 50 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min