Apparaten en Accessoires
Ciambella di segale
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 45min
1000 g
Ingrediënten
-
1630 g di acqua
-
7 g di lievito di birra fresco
-
5 g di zucchero
-
200 g di farina di segale
-
350 g di farina manitoba
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
10 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1000 g
Eiwitten
64.1 g
Calorieën
9874 kJ /
2360 kcal
Vetten
44.5 g
Vezels
19.9 g
Koolhydraten
425.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e pagnotte
15 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Pane di patate e noci
21u.
Pane contadino
19u.
Panini della Val Venosta
15u. 30min
Rotoli croccanti
9u. 30min
Mezzaluna di pane al farro
3u.
Biscotti di farro con sciroppo d'agave e yogurt
1u.
Pane di kamut e farro
4u.
Treccia di pane alle olive
5u. 30min
Treccia molisana pasquale
4u. 30min
Pane morbido di farro
19u.
Pane contadino ai cereali
7u.
Pane in padella
18u.