Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta al cioccolato
- 180 g di zucchero
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 6 uova
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 200 g di burro a pezzi + q.b.
- 180 g di farina tipo 00 + q.b.
Crema diplomatica al Rum
- 220 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 30 g di Rum
- 40 g di frumina
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3060.5 kJ / 731.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 25.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 140.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cupcake mimosa
1 godz.
Torta brulée
11h
Tortine al limone e rosmarino
1 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1 godz.
Cupcake ai marron glacé
1 godz.
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1 godz. 50 min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Bis di tartufini: pandoro e pistacchio; cioccolato e amaretti
2 Std.
Crema mousseline
1 godz.
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Torta foresta nera
3h