Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di zucchero
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 6 uova
- 1000 g di mascarpone freddo
- 250 g di biscotti savoiardi
- 50 g di liquore all'arancia (vedere consigli)
- Voeding
- per 8 porzione
- Calorieën
- 23861.4 kJ / 5703 kcal
- Eiwitten
- 99 g
- Koolhydraten
- 350 g
- Vetten
- 437 g
- Verzadigd vet
- 245 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 4083 mg
Alternatieve recepten
Panna cotta con salsa al caramello
6u. 20min
Tiramisù allo zabaione
7h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Cheesecake alla crema catalana
4h
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Torta Diplomatica
3 Std.
Liquore al caramello
72h
Salsa al caramello
35min
Caramello salato
1h
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Salsa caramello al caffè
45min