Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
lievito naturale
- 200 g di lievito madre maturo
- 300 g di farina di segale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1081 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane rustico ripieno
29h
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Arancini di riso
3h 5 min
Cassata siciliana
6h 35 min
Malto d'orzo
51h
Rosette di farro
17 Std. 30 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Cullurielli cosentini
4h 30 min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12sa 10 dk
Pane veneziano
18 godz. 30 min