Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
- 50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
- 15 g di sale
- 2 g di caglio animale liquido
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 5175.6 kJ / 1237 kcal
- Eiwitten
- 66.3 g
- Koolhydraten
- 93.2 g
- Vetten
- 67.1 g
- Verzadigd vet
- 38.8 g
- Natrium
- 6614 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt
12h
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Formaggella alle erbe
4u. 20min
Gnocchi di riso venere con ragù di mormora
1u. 30min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Ricotta
5u. 30min
Primosale
4h 45min
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Caciotta fresca piccante
8h
Formaggio fresco
9 Std. 45 Min
Croccante alle mandorle
1u. 30min