Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
- 50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
- 15 g di sale
- 2 g di caglio animale liquido
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 5175.6 kJ / 1237 kcal
- Eiwitten
- 66.3 g
- Koolhydraten
- 93.2 g
- Vetten
- 67.1 g
- Verzadigd vet
- 38.8 g
- Natrium
- 6614 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Primosale
4h 45 min
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Yogurt
12h
Caciotta fresca piccante
8 godz.
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Ricotta
5h 30min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 godz. 30 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min