Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
- 50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
- 15 g di sale
- 2 g di caglio animale liquido
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 5175.6 kJ / 1237 kcal
- Eiwitten
- 66.3 g
- Koolhydraten
- 93.2 g
- Vetten
- 67.1 g
- Verzadigd vet
- 38.8 g
- Natrium
- 6614 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta (TM6)
16h 30min
Pane alla birra (TM6)
4h
Ricotta
5 Std. 30 Min
Caciotta fresca piccante
8h
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1 Std. 10 Min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Yogurt con latte condensato
12h 10 min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Yogurt
12h
Primosale
4 godz. 45 min
Formaggella alle erbe
4h 20min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min