Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 180 g di uova
- 180 g di zucchero
- 180 g di farina tipo 00
- 30 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 16 g di lievito in polvere per dolci
Farcia al mascarpone
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 200 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 300 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 300 g di acqua tiepida
- 30 g di zucchero
- 30 g di Rum
- 100 g di confettura di lamponi
- 250 g di lamponi freschi
- scaglie di cioccolato q.b per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2803.6 kJ / 670.1 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 79.2 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 20.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 106.1 mg
Alternatieve recepten
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30 min
Gravity cake con confetti colorati
3h
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 Std. 25 Min
New York cheesecake
6h 30min
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
1h 30 min
Torta Nua
2h
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1h
Bis di tartufini: pandoro e pistacchio; cioccolato e amaretti
2h
Torta foresta nera
3h
Torta Sacher
3h 30 min
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12h
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5 Std.