Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 4 foglie di salvia fresche
- 4 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di origano secco
- 150 g di farina tipo 0
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di lievito istantaneo per torte salate
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 243.1 kJ / 58.1 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 155.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Biscotti al burro
50min
Biscotti al limone
1h 5min
Dolce mattone
2u. 20min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4u. 45min
Crostata fragole e ricotta (senza zucchero)
2h
Ciambella speziata
45min
Dolce al latte
5h
Bignè all'amarena
3 Std.
Succo di pomodoro e anguria
10min
Smoothie con yogurt, spinaci e mirtilli
10min
Biscotti al profumo di arancio
2h