![Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7FF3AA2C-F33B-4A65-99A3-DDC992162D16/Derivates/0121EDC9-73CC-4C3B-8D46-99A924500FBC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base alle mandorle
- 80 g di zucchero grezzo di canna
- 400 g di panna (35% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 albume
- 1 cucchiaio di caffè istantaneo
- 1 pizzico di sale
- 60 g di mandorle pelate, tostate e non salate
Crema al cioccolato e caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 300 g di panna (35% di grassi) fredda
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 tuorlo
- 2 uova
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 cucchiai di caffè espresso
Caramello allo Champagne
- burro q.b.
- 40 g di mandorle a lamelle
- 130 g di zucchero grezzo di canna
- 100 g di Champagne
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1933 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 32.4 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Sorbetto nel limone
8h 35 min
Sorbetto al limone
8 Std. 30 Min
Gelato al ginseng
10 Std. 30 Min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Crema al limone
10h 20 min
Freakshake con bomboloni alla crema Bimby®
1 Std.
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1j 35 menit
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Gelato all'ananas al profumo di agrumi
8h 20 min
Bignè con frutti canditi
6h 30min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Sorbetto di arancia
8 godz. 25 min