Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base alle mandorle
- 80 g di zucchero grezzo di canna
- 400 g di panna (35% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 albume
- 1 cucchiaio di caffè istantaneo
- 1 pizzico di sale
- 60 g di mandorle pelate, tostate e non salate
Crema al cioccolato e caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 300 g di panna (35% di grassi) fredda
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 tuorlo
- 2 uova
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 cucchiai di caffè espresso
Caramello allo Champagne
- burro q.b.
- 40 g di mandorle a lamelle
- 130 g di zucchero grezzo di canna
- 100 g di Champagne
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1933 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 32.4 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Gelato al torrone
10 Std. 20 Min
Gelato zuppa inglese
16 Std. 20 Min
Coppa gelato alla pesca
24 godz. 15 min
Gelato al limone
8h 20min
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Sacher gelata
15hod.
Crostata more e mirtilli
3h
Bignè con crema al pistacchio
3h
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Bon bon con liquore all'arancia
2 Std. 20 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min