Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base alle mandorle
- 80 g di zucchero grezzo di canna
- 400 g di panna (35% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 albume
- 1 cucchiaio di caffè istantaneo
- 1 pizzico di sale
- 60 g di mandorle pelate, tostate e non salate
Crema al cioccolato e caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 300 g di panna (35% di grassi) fredda
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 tuorlo
- 2 uova
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 cucchiai di caffè espresso
Caramello allo Champagne
- burro q.b.
- 40 g di mandorle a lamelle
- 130 g di zucchero grezzo di canna
- 100 g di Champagne
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1933 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 32.4 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Coppetta al caffè
2 Std. 15 Min
Cannolo siciliano scomposto
30 Min
Gelato al torrone
10 Std. 20 Min
Gelato al mocaccino e nocciole con marshmallow
10 Std. 20 Min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24h 50min
Torta fragole e Champagne
4 Std. 30 Min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 Std. 15 Min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4 Std.
Gelato al cioccolato
12h
Bicchierini di cioccolato con mousse cappuccino
3h 30min
Gelato al ginseng
10h 30min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min