Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base alle mandorle
- 80 g di zucchero grezzo di canna
- 400 g di panna (35% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 albume
- 1 cucchiaio di caffè istantaneo
- 1 pizzico di sale
- 60 g di mandorle pelate, tostate e non salate
Crema al cioccolato e caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 300 g di panna (35% di grassi) fredda
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 tuorlo
- 2 uova
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 cucchiai di caffè espresso
Caramello allo Champagne
- burro q.b.
- 40 g di mandorle a lamelle
- 130 g di zucchero grezzo di canna
- 100 g di Champagne
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1933 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 32.4 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Gelato al pistacchio senza uova
10 Std. 20 Min
Gelato pistacchio e mandorle
8h 30min
Gelato al ginseng
10h 30min
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Frozen yogurt ai frutti di bosco
10 Std. 20 Min
Mini bavaresi alle more
4hod. 30min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 Min
Tartufo al cioccolato
11h 20min
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Pasta sfoglia
3 Std. 40 Min
Gelato semplice alla nocciola
6 Std. 30 Min
Gelato al limone
8u. 20min