Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base della crostata
- 120 g di burro freddo a pezzi + q.b.
- 60 g di margarina fredda a pezzi
- 280 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
Ripieno alla banana
- 30 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 760 g di banane, sbucciate e a fette
- 120 g di burro a pezzi
- 680 g di panna da cucina
- 140 g di zucchero
- 6 tuorli
- 4 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- ¼ di cucchiaino di sale
Topping
- 2 cucchiaini di zucchero
- 450 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- banana, sbucciata e a fette (1 cm) q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 3992 kJ / 954 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema chantilly
35 Min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Crostata al tiramisù
3 Std. 15 Min
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3h 30min
Pierogi di manzo (ravioli polacchi)
1 Std.
Torta ai tre cioccolati
5h 20min
Langos
5h 10min
Torta banane e cioccolato
4 Std. 20 Min
Cheesecake marmorizzata
8 godz. 30 min
Crema al burro al cacao
10 Min
Muffin alla crema di limone e curry
3 Std.