Apparaten en Accessoires
Ciambella ciociara
Voorbereiding 1u.
Totaal 3u.
9 pezzi
Ingrediënten
-
360 g di acqua
-
3 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
500 g di farina manitoba
-
100 g farina tipo 0
-
15 g di sale
-
5 - 10 g di semi di finocchio, a piacere5 - 10 g di semi di anice a piacere
-
2 cucchiai olio extravergine di oliva
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Natrium
646 mg
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
1081.4 kJ /
258.3 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
48.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
L'Italia da gustare
70 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Pagnotta casereccia
5h 10min
Tozzetti
1h 30min
Calzoncini con i ceci
2h 15min
Maritozzo romano
11h
Ciambelline al vino rosso
1h
Pane sciapo umbro
14h
Crescia al formaggio
3h 10min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Pallotte cace e ove
55min
Cornetto gigante
6h
Panpepato
25h 40min
Ciambelline al vino rosso passito
1h