Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di pan di Spagna, un disco (Ø 22-24 cm e altezza 1 cm circa)
- 100 g di frutta mista candita
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 20.5 g
Alternatieve recepten
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min
Spagnola
10 Std. 20 Min
Crema pasticcera
15 min
Pan di Spagna
1h 50 min
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30 min
Cassata siciliana
6h 35min
Pasta di mandorle
1h 30 min
Crostata salata esotica
2h
Tetù
1h 50 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 Std. 5 Min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1h 30 min
Tegole al cacao con mandorle
12 Std. 30 Min