Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 3 uova (da 60 g)
- 90 g di zucchero
- 75 g di farina tipo 00
- 75 g di fecola di patate
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Pasta sfoglia
- 135 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 135 g di farina tipo 00
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- zucchero a velo q.b.
Crema diplomatica
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 70 g di frumina
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 90 g di Alchermes
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortine al limone (TM6)
2h
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Pasta choux
2h
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1h 50 min
Bignè al tiramisù
4h
Torta Diplomatica
3u.
Bignè con crema al pistacchio
3u.
Torta della nonna
1u. 30min
Crema diplomatica
30min
Pasta biscotto
1u.
Bignè con crema pasticcera
3u.