Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 80 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 80 g di farina manitoba
Impasto
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 45 g di zucchero semolato fino
- 100 g di uova, sbattute (circa 2 uova)
- 10 g di miele
- 140 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 420 g di farina manitoba
- 70 g di uvetta, ammollata nel Rum per 10 minuti e strizzata
- 40 g di pinoli sgusciati
- 10 g di sale
Termine della preparazione
- 1 uovo
- 50 g di panna (35% di grassi)
- farina manitoba q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Strozzapreti pasticciati
1óra 40p
Ciambellone ai cereali
1h
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Maritozzi
11h
Pizza di pasqua dolce
3h
Colomba classica
6h 45min
Ciambella ciociara
3h
Fiadoni
1h
Tozzetti
1h 30 min