Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 80 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 80 g di farina manitoba
Impasto
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 45 g di zucchero semolato fino
- 100 g di uova, sbattute (circa 2 uova)
- 10 g di miele
- 140 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 420 g di farina manitoba
- 70 g di uvetta, ammollata nel Rum per 10 minuti e strizzata
- 40 g di pinoli sgusciati
- 10 g di sale
Termine della preparazione
- 1 uovo
- 50 g di panna (35% di grassi)
- farina manitoba q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crescia al formaggio
3sa 10 dk
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Cantucci
1h 50min
Ciambella ciociara
3h
Torcolo di San Costanzo
5 godz. 30 min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Ciaramicola
1h
Pizza di pasqua dolce
3h
Ciambelline al vino rosso
1h
Castagnole
1h 20min
Panpepato
25u. 40min