Compatibele versies
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di spagna al cioccolato
- burro q.b.
- 250 g di zucchero semolato
- 8 uova (circa 53-63 g l'uno)
- 170 g di farina autolievitante
- 80 g di cacao amaro in polvere
- 2 pizzichi di sale
Farcitura al caramello salato
- 100 g di caramello liquido
- 100 g di burro, a pezzi
- 1 cucchiaino di sale marino a piacere
- 680 g di panna (min. 30% di grassi), di cui 600 g ben fredda
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Éclair ciocco-caffé
12h
Danish layer cake
4h
Torta tripla al cioccolato
3h 55 min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5 Std.
Naked cake al cioccolato
4h
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30 min
Crema al burro al cacao
10 min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Torta foresta nera
3h
Torta Red velvet
3h
Red velvet cake
1h 15 min