Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta Devil
- 425 g di zucchero
- 340 g di burro a temperatura ambiente a tocchetti (2 cm circa) + q.b.
- 100 g di latte
- 4 uova (da 60 g)
- 425 g di farina tipo 00 + q.b.
- 65 g di cacao amaro in polvere
- 75 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
Ganache al cioccolato
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 750 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 4548 kJ / 1087 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 70.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Waffles alla panna
1h 15min
Torta Red velvet
3h
Biscotti farciti (Alfajores argentini)
1h 5min
Torta tripla al cioccolato
3 godz. 55 min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 godz. 30 min
Torta pan di zenzero e cioccolato
1 Std. 40 Min
Naked cake al cioccolato
4h
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Red velvet cake
1h 15min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Torta foresta nera
3h