Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelè al lampone
- 170 g di lamponi in purea
- 4 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 13 g di destrosio
Crema cheese cake a freddo
- 7 g di gelatina in polvere
- 35 g di acqua
- 110 g di ricotta
- 55 g di yogurt greco
- 110 g di formaggio fresco spalmabile
- 70 g di zucchero semolato
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale
- 350 g di panna montata
Cremoso al lampone
- 100 g di latte
- 3 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 7 g di amido di mais (maizena)
- 7 g di amido di riso
- 35 g di albumi
- 10 g di miele di acacia
- 20 g di burro
- 230 g di lamponi in purea
Composizione
- 200 g di pasta frolla (vedere consigli)
- 100 g di gelatina neutra
- 50 g di lamponi freschi
- 100 g di cioccolato bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1846.4 kJ / 441.3 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 12.9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 181.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Crema pasticcera
15min
Zucchero a velo
5min
Panna montata
10min
Albumi montati a neve
5min
Mini bavaresi alle more
4h 30min
Zuccotto gelato
12h
Mousse al caffè con granella di nocciola
2h 30min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 godz. 25 min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5u.
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min