![Il nuovo cheesecake di Luca Montersino Il nuovo cheesecake di Luca Montersino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BBC8D008-47AD-4A57-878A-8C2BA0734958/Derivates/3908122B-5A18-4F7A-9A12-A0F466D110E1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelè al lampone
- 170 g di lamponi in purea
- 4 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 13 g di destrosio
Crema cheese cake a freddo
- 7 g di gelatina in polvere
- 35 g di acqua
- 110 g di ricotta
- 55 g di yogurt greco
- 110 g di formaggio fresco spalmabile
- 70 g di zucchero semolato
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale
- 350 g di panna montata
Cremoso al lampone
- 100 g di latte
- 3 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 7 g di amido di mais (maizena)
- 7 g di amido di riso
- 35 g di albumi
- 10 g di miele di acacia
- 20 g di burro
- 230 g di lamponi in purea
Composizione
- 200 g di pasta frolla come da Libro "Le mie ricette con Bimby®"
- 100 g di gelatina neutra
- 50 g di lamponi freschi
- 100 g di cioccolato bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30 min
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Delizia alle caramelle toffee
2h 30min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30 min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6sa 15 dk
Crostata meringata all'arancia
30 Min
Éclair ciocco-caffé
12sa
Éclair all'arancia
7 Std.
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4 Std. 25 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30 min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h