Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 170 g di latte
- 2 tuorli d'uovo
- 35 g di zucchero vanigliato
- 20 g di farina
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere d'orzo o liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di gocce di cioccolato fondente
- 50 g di gelatina neutra
- 50 g di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 9585 kJ / 2291 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 248 g
- Vetten
- 133 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15 Min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Bignè al tiramisù
4h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Diplomatica
3h 30min
Crostata al tiramisù
3 godz. 15 min
Torta mimosa gelato
3h 30min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1 godz. 35 min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Baci di dama calabresi
1h