Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 170 g di latte
- 2 tuorli d'uovo
- 35 g di zucchero vanigliato
- 20 g di farina
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere d'orzo o liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di gocce di cioccolato fondente
- 50 g di gelatina neutra
- 50 g di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 9585 kJ / 2291 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 248 g
- Vetten
- 133 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1h 50min
Pastella per fritti
1h
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Cannoncini alla crema
3 godz.
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4h 25min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Bignè con crema pasticcera
3 godz.