Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 50 g di scorza di arancia candita
- 60 g di panna (35% di grassi)
- 10 g di burro
- 20 g di liquore all'arancia
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 443 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cioccolato temperato
15 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30 min
Aspic di pesche e mirtilli
7h
Pasta Choux
2h
Minnuzze di Sant'Agata
7 Std. 30 Min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30 min
Crema tartufo
12h 20 min
Torrone morbido
6h 20min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Copertura di cioccolato all'olio
15 Min