Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole spellate
- 75 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 50 g di zucchero a velo
Copertura
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dolcetti di pistacchi di Bronte
50 min
Cioccolatini alle mandorle
2 Std. 30 Min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 Std. 35 Min
Cioccolatini agli amaretti
3h 25 min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Tegole al cacao con mandorle
12h 30min
Caramelle gommose alla frutta
3h 20min
Cioccolatini alla nocciola
2 Std. 20 Min
Bon bon gelato
5 godz.
Coni e cialde
1 Std. 5 Min
Dolcetti siciliani di mandorle
45 Min
Biscottini alle mandorle
35 min