Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 50 g di farina tipo 00
- 70 g di amido di mais (maizena)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Bagna
- 200 g di acqua
- 50 g di zucchero
- 4 gocce di estratto naturale di vaniglia
Crema
- 50 g di zucchero
- 200 g di mascarpone
- 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Copertura al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain au chocolat
5h
Zufoli
5h
Trancetti al latte
6 godz. 30 min
Danish layer cake
4ωρ.
Sciroppo di cacao
20min
Marsigliesi
1h
Croissant francese
5u. 20min
Treccine alle nocciole
50min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Cake pops
4h 25min
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40min
Tortine paradiso
1h