Compatibele versies
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g di cioccolato fondente a pezzi
Croccante
- 120 g di zucchero
- 50 g di mandorle pelate
- 350 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di acqua
- 70 g di Rum
- 3 fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 25.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vaschetta alla vaniglia variegata al caramello salato
12h 55 min
Coppette biscotto
20 Min
Sacher gelata
15h
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Cremoso al caffè
5 Std. 30 Min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 godz.
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 godz.
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min