Compatibele versies
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g di cioccolato fondente a pezzi
Croccante
- 120 g di zucchero
- 50 g di mandorle pelate
- 350 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 70 g di acqua
- 70 g di Rum
- 3 fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 25.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 Std.
Coppette di palloncini al cioccolato con crema di pistacchi (di Erica Liverani)
1 Std. 5 Min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1h 45 min
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11u. 50min
Delizia alla fragola di Plougastel
4h 55min
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2h 30 min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 godz.
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8h 45min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Bignè con crema al pistacchio
3ωρ.
Bignè a sorpresa
2 Std.
Torta alle 3 mousse
5h 30 min