Compatibele versies
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g di cioccolato fondente a pezzi
Croccante
- 120 g di zucchero
- 50 g di mandorle pelate
- 350 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 70 g di acqua
- 70 g di Rum
- 3 fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 25.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream tart
4h
Bignè al cioccolato
3 Std.
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 Std.
Crema tartufo
12h 20min
Diplomatica
3h 30min
Pasta Choux
2 Std.
Bignè menta e cioccolato
4h
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Éclaires al cioccolato
4sa 50 dk
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min