Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- 120 g di spumante + q.b
- 3 tuorli
- 4 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di pandoro
- 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 16.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paccheri filanti al gratin
1h 35 min
"Finta" cheesecake
1h 55 min
Crostatine al melograno
50min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Isadora ubriaca alle noci
3 godz.
Éclair come un Paris-Brest
5h
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 Std.
Torcion dolce
3h 30min
Bignè con tre mousse
2h
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 godz.
Mini cheesecake
4 Std. 15 Min