Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- 120 g di spumante + q.b
- 3 tuorli
- 4 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di pandoro
- 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1203.8 kJ / 287.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 75.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannoncini alla crema di vino rosso
40 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
"Finta" cheesecake
1h 55min
Zuccotto
7h 10min
Conchiglioni agli spinaci
1h 15min
Torta salata multistrato
3h 30min
Torta degli auguri
1 Std. 35 Min
Torta Bimby®
1 Std. 50 Min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 Std. 25 Min
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1 Std. 10 Min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Panettone farcito
6h 45min