Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 50 g di cioccolato bianco a pezzi
- 50 g di cioccolato fondente a pezzi
Crema al mascarpone alle mandorle
- 130 g di zucchero
- 90 g di mandorle pelate
- 5 tuorli d'uovo
- 40 g di liquore all'amaretto
- 500 g di mascarpone
- 5 albumi
Terminare la preparazione
- fragole a pezzi, q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 9299.7 kJ / 2222.7 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 122.1 g
- Vetten
- 170.9 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Crostata albicocche e lamponi
1 Std. 20 Min
Cheesecake cotta alle fragole
1 Std. 30 Min
Crostata Arlecchino
1 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45 min
Castagnole ripiene
14 Std.
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25min
Castagnole
1 Std. 20 Min
Rotolo alla frutta
1 godz. 25 min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2 Std.
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min