Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g di latte parzialmente scremato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro morbido
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- acqua q.b.
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3005 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 102.8 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alla soia
3 Std. 10 Min
Baguette
4 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24h 30 min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min