Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotto
- 30 g di zucchero
- 25 g di mandorle pelate
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 1 tuorlo di uovo medio
- farina tipo 00 q.b.
Cremoso al caffè
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 7 tuorli
- 75 g di zucchero
- 100 g di caffè espresso o fatto con la moka
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1489 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Coppetta all'amarena
11h 40min
Panna montata
10 min
Vasetti di fragole in crema delizia (per 2 persone)
2 Std. 15 Min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23u.
Vaschetta alla vaniglia variegata al caramello salato
12h 55 phút
Mousse al caffè con granella di nocciola
2h 30 min
Dolce al latte
5h
Semifreddo al caramello salato
11h
Gelato al cardamomo e cioccolato bianco
10h 30min
Crema al caffè
15 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min