Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotto
- 30 g di zucchero
- 25 g di mandorle pelate
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 1 tuorlo di uovo medio
- farina tipo 00 q.b.
Cremoso al caffè
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 7 tuorli
- 75 g di zucchero
- 100 g di caffè espresso o fatto con la moka
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1489 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta al caffè
4h 20min
Avocado cheesecake
3 godz. 30 min
Mousse al pistacchio
1sa 30 dk
Dolce al latte
5 Std.
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3h 15min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2sa
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3 godz. 30 min
Panna cotta alla crema al whisky
4 Std. 30 Min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 godz. 30 min
Cheesecake pistacchio e caffè
7 godz. 30 min
Crema catalana al cioccolato
50min