Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di panna (35% di grassi)
- 50 g di zucchero
- 80 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati (vedere consigli)
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 120 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 80 g di crema al Whisky
- 6 amaretti piccoli (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta
6h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Crema catalana al cioccolato
50min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5h 30min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Bicchierino variegato al ribes rosso
2h 30min
Cheesecake cotta alle fragole
1h 30min
Mattonella di strüdel
20 godz.
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Semifreddo al limone e mirtilli
2h 15 min.
Crema di pere e cioccolato
55min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h