![Panna cotta alla crema al whisky Panna cotta alla crema al whisky](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ad1ed6b2-3474-49ae-b6d6-b8f168e20224/Derivates/4c831119-5ef5-4e44-b1f3-761607136351.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di panna (35% di grassi)
- 50 g di zucchero
- 80 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati (vedere consigli)
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 120 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 80 g di crema al Whisky
- 6 amaretti piccoli (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini cheesecake
4 godz. 15 min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30min
Cuore di cheesecake ai lamponi
7 Std.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Panna cotta
6h 30min
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1h
Bianco e nero con noci e miele
3 godz. 20 min
Mini cheesecake alla banana
2ч. 30 мин.
Panna cotta ai mirtilli
6h 30min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Praline al cioccolato e wafer
30min
Panna cotta al caffè
4ч. 20 мин.