Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 170 g di yogurt naturale bianco non dolcificato
- 90 g di acqua
- 20 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1159 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane barese
6h 15min
Pane multicereali
17h 30min
Pane pugliese
29h 20min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane al latte
2h 20min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Nodini mediterranei
3h 50min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min