Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele - 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina integrale
-
300
g di farina tipo 1 + q.b.
of 300 g di farina tipo 0 + q.b. - 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 Std.
Panini integrali alle erbe
4hod. 45min
Pagnotta casereccia
5óra 10p
Pan coniglio
5h 5 min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Corona bordolese
5h 20 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Millefoglie pepe e origano
4 godz. 30 min
Nodini mediterranei
3h 50min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min