Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele - 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina integrale
-
300
g di farina tipo 1 + q.b.
of 300 g di farina tipo 0 + q.b. - 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Panini al latte
4h 50min
Pan brioche allo yogurt
5h 15 min
Mantovanine
2h 45min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 godz. 20 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane al latte
2h 20min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4 Std.