Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati
-
2
peperoncini rossi piccanti, freschi
of 2 peperoncini secchi piccanti - 240 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
of 500 g di farina tipo 0 + q.b. - ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini all'olio
3h 10min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Panini basilico e pomodori secchi
3 Std. 15 Min
Il pane di Altamura
4h
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min