Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di mozzarella, ben sgocciolata
- 100 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 120 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
70
g di concentrato di pomodoro
of 70 g di passata di pomodoro molto densa - ½ cucchiaino di origano secco
- 10 pomodori datterino piccoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1079 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Focaccia tramezzino
2h 5 min
Focaccia pugliese
1h 10 min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min
Nadalin
6 godz. 30 min
Focaccine fantasia
2h 5 min
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Pan coniglio
5ωρ. 5 λεπτ.
Pane scugnizzo
2sa
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min