Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di lievito madre
of 10 g di lievito di birra fresco - 270 g di acqua
- 500 g di semola di grano duro
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Lievito madre
72h 15min
Il pane di Altamura
4 godz.
Baguette tradizionale
15h 35 min
Corona bordolese
5h 20min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 Std. 35 Min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pancarrè
5 Std.
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Panini all'olio
3sa 10 dk
Panini al latte
4h 50 min