Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di lievito madre
of 10 g di lievito di birra fresco - 270 g di acqua
- 500 g di semola di grano duro
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Panini all'olio
3h 10min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Coppia ferrarese
1 Std.
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Pane barese
6h 15min
Baguette
4h
Briochele
6h
Pane di patate
3h
Corona bordolese
5 Std. 20 Min