![Spianata sarda Spianata sarda](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A20F22CF-4CD3-44C4-8821-21F47888CCA2/Derivates/dfef8fcb-11d4-4882-94ca-53bb302a8aff.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di lievito madre
of 10 g di lievito di birra fresco - 270 g di acqua
- 500 g di semola di grano duro
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Pane pugliese
29h 20min
Pane al semolino
4 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Il pane di Altamura
4 Std.
Fette biscottate
5h 50min
Ciabattine veloci
3h 10min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini all'olio
3h 10min
Rosette
5u. 20min