Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di lievito madre
of 10 g di lievito di birra fresco - 270 g di acqua
- 500 g di semola di grano duro
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 godz.
Pane pugliese
29h 20min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Filone di sola semola
2h 50min
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini all'olio
3h 10min
Rosette
5 Std. 20 Min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Panini rosette
23h 20min