Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di farina
- 50 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (maggiorana, basilico, timo, erba cipollina), le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di malto di orzo
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina tipo 0 + q,b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane all'orzo
2h 45 min.
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane multicereali
17u. 30min
Pane integrale con muesli
4 Std.
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min
Il pane di Altamura
4 Std.