Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di farina
- 50 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (maggiorana, basilico, timo, erba cipollina), le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di malto di orzo
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina tipo 0 + q,b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Baguette tradizionale
15h 35min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane pugliese
29h 20min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3u. 35min
Corona bordolese
5h 20 min.
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Fantasia di colori
4h 10min
Panini integrali alle erbe
4u. 45min