Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 380 g di farina integrale 380 w + q.b. per infarinare (vedere variante)
- 50 g di uova
- 10 g di sale
- 12 g di lievito di birra fresco
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 55 g di birra fredda
- 10 g di zucchero semolato
Termine della preparazione
- 150 g di pomodorini Pachino IGP, a pezzi piccoli
- sale q.b.
- origano secco q.b.
- 80 g di olive verdi, intere (1 oliva per pizzetta)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di mozzarella di bufala strizzata e a pezzi piccoli
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan brioche integrale
21h 45min
Pizza alle tre farine
1h 55 min
Focaccine integrali farcite
3óra
Biscuits and Gravy
1h 30min
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
1 Std. 25 Min
Girelle al cioccolato
9h 40min
Muffin ai frutti rossi senza uova
50 min
Focaccine aneto e feta
1 Std. 25 Min
Mini hamburger di tonno
3h 40min
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Bruco brioche
2h
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min