Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 380 g di farina integrale 380 w + q.b. per infarinare (vedere variante)
- 50 g di uova
- 10 g di sale
- 12 g di lievito di birra fresco
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 55 g di birra fredda
- 10 g di zucchero semolato
Termine della preparazione
- 150 g di pomodorini Pachino IGP, a pezzi piccoli
- sale q.b.
- origano secco q.b.
- 80 g di olive verdi, intere (1 oliva per pizzetta)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di mozzarella di bufala strizzata e a pezzi piccoli
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 godz. 35 min
Pane integrale con muesli
4 godz.
Pane ai cereali con i semi
3sa 10 dk
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Biscotti farro e camomilla (di Erica Liverani)
1h 40min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50 min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.
Crostata integrale alle fragole
1 godz. 5 min